Inschrijving

Mocht u interesse hebben om uw kind(eren) bij Kwibus te plaatsen neem dan via de mail contact met ons op. Momenteel hebben wij een wachtlijst en is het geven van een indicatieve plaatsingsdatum niet mogelijk. Natuurlijk kunnen uw kind(eren) ook op deze wachtlijst geplaatst worden.

Wij zouden het erg fijn vinden als u in het eerste mailcontact aan kunt geven waarom u voor uw kind(eren) een plekje bij Kwibus zou willen? Wij vinden het belangrijk te lezen welke relatie u heeft met de antroposofie. Gezinnen met een duidelijke relatie met de antroposofie krijgen voorrang op de wachtlijst. Na ons mailcontact ontvangt u ons inschrijfformulier. De inschrijving geldt wanneer zowel het inschrijfgeld á €12 als het inschrijfformulier ontvangen zijn.

Rondleidingen geven wij pas op het moment dat er sprake kan zijn van een daadwerkelijke plaatsing.

Mocht uw kind op onze wachtlijst staan en door omstandigheden wilt u geen gebruik meer maken van de opvang geeft u dat dan zo snel mogelijk door?

Wenperiode
Ieder kind zal anders reageren op de groep. Daarom worden in overleg met de ouders afspraken gemaakt over de wenperiode. De wenmomenten worden niet in  rekening gebracht.